Phoenix, ideell förening

Föreningen bildades för att skapa de yttre förutsättningarna för Phoenixmottagningen, som att medverka till att det finns lokaler och material för Phoenixmottagningens verksamma medarbetare och deras patienter, både ekonomiskt och praktiskt. Alla intäkter används oavkortat till dessa ändamål.

Som medlem blir du ett viktigt stöd för Phoenixmottagningens existens!

Det är även möjligt att bli månadsgivare med ett frivilligt belopp eller att stödja föreningen med en engångsgåva. Som medlem får du nyhetsbrev, aktuell information om aktiviteter och evenemang via e-post eller till din postadress, samt rabatt till föreläsningar, temadagar osv. Här kan du läsa föreningens medlemsbrev för juni 2021.

Bli medlem idag!

Medlemsavgiften är 300 kronor per år. Inbetalning görs till

Bankgiro 5470-5371 eller Swish 123 253 2307

Viktigt! Lämna dina kontaktuppgifter, samtidigt som du gör inbetalningen, på e-post: medlem@phoenixmottagningen.nu eller direkt i formuläret nedan.

Ange din e-postadress alternativt adress om du inte har e-post. Vänligen ange också i meddelandefältet vad din inbetalning avser (medlemskap, gåvomedlemskap, månadsgivare, engångsgåva).

Phoenix, ideell förening är tacksam för varje bidrag!

GDPR

Enligt dataskyddsförordningen GDPR godkänner du genom din inbetalade medlemsavgift (alt. ditt frivilliga månadsbidrag) att vi sparar dina kontaktuppgifter i vårt medlemsregister så länge som du är medlem/månadsgivare för att kunna skicka ut information om Phoenix, ideell förening och aktiviteter i föreningen. Dina uppgifter kommer att raderas från registret under året efter avslutat medlemskap alt. då du inte längre är månadsgivare.