På Phoenixmottagningen hyr vi i mån av kapacitet ut rum till fristående behandlare. Dessa verksamheter ingår inte i Phoenixmottagningen. Bokning av tid för behandling sker direkt hos terapeuten i fråga.

Sauli Luoma är en mycket erfaren Osteopat som kommer till Phoenixmottagningen och ger behandlingar. Han bor i Leksand och frilansar hos oss ungefär en helg var 6. vecka.

Passa på att boka behandling eller få en bedömning av balansen i din kropp och själ.

Boka via e-post amkliniken@hotmail.com eller på telefon 0705 367917.

Riitta-Liisa Pölkki är legitimerad sjuksköterska (distriktssköterska och psykiatrisjuksköterska), certifierad coach, diplomerad hyposyntesterapeut och hypnoterapeut samt certifierad ASK-behandlingsterapeut. Förutom en lång och bred yrkeserfarenhet som sjuksköterska har hon erfarenheter från att varit chef och verksamhetsledare. Hon tar emot klienter på Södermalm i Stockholm samt här på Phoenixmottagningen. Riitta-Liisa är öppen för samtal om andlighet och själens utveckling och har viljan att medverka till medvetandehöjning hos klienten. Inriktningarna är samtal/vägledning/stresshantering; hypnos och tidigare liv-terapi samt andlig healing, Ande-Själ-Kropp (ASK).

I samtalsteknikerna hyposyntes och hypnos sker kontakt mellan terapeuten och klientens undermedvetna och på det sättet får klienten en stunds paus från tjattret från det ständigt analyserande sinnet. Den andliga healingen innehåller förutom just healing, även energibehandling och rening. Principen är att de fysiska problemen som finns i kroppen har en själslig bakgrund och orsak och när klienten får kontakt med dessa insikter, kan läkningen komma igång.

Riitta-Liisas enskilda firma JordLjus ingår i friskvårdssystemet epassi gällande bla stresshantering och rådgivning.

Mer info:  www.jordljus.se

E-post: info@jordljus.se

SMS: 0700 – 372157

Priser finns här.

Marie Q Assarsson är legitimerad dietist sen 17 år tillbaka.  

Hon är utbildad inom holistisk hälsa på Holistic Health Academy och har gått kurser inom funktionsmedicin. Hon är medlem i föreningen för funktionsmedicinska dietister i USA.  

Marie leder också kurser och coachar i stresshantering med hjälp av  mindfulness och mediyoga samt självledarskap.

Hon hjälper vuxna och barn över 6 år med att må bättre genom ett helhetsperspektiv kring maten och hälsan.

Marie har lång klinisk erfarenhet bl. a. inom onkologi, primärvård, geriatrik, kirurgi samt palliativ vård.

Hon hjälper gärna klienter som har IBS, eksem eller stress/utbrändhet m fl att må bättre. 

Förutom att Marie åker till Phoenixmottagningen så finns hon också tillgänglig för antingen onlinemöten eller personligen i Bromma.

För bokning samt vid frågor: e-post marie@balanzenergy.se eller telefonnummer 073 9368104. Telefontid för frågor på måndagar mellan kl 9-10 och det går bra att lämna meddelande så ringer hon så fort hon kan.

Priser finns här.

Ingela Edström är leg. psykolog och leg. psykoterapeut samt specialistpsykolog i psykologisk behandling för vuxna. Hon driver Järna KBT och erbjuder psykoterapi som fristående behandlare på Phoenixmottagningen. Ingela har utbildning både i psykodynamisk terapi och i kognitiv beteendeterapi med tillägg i Acceptance and Commitment therapy (ACT) och Compassionfokuserad terapi.

Ingela har jobbat som psykolog sedan 2004 mest inom vuxenpsykiatrin
både med utredning och behandling. Hon har även erfarenhet från
företagshälsovård, på SiS-hem, skolpsykolog och vårdcentral.

Kontakt går att få via Instagram Jarna KBT, via e-post JarnaKBT@outlook.com eller tel 070-238 85 08.

Pris finns här.

Lukas Sålby är rosenterapeut som är examinerad vid Axelsons Gymnastiska Institut/Huma Nova.
Han tar emot klienter i Järna på Phoenixmottagningen samt i Stockholm på Hälsans hus. 

Behandling hos Lukas bokas via Boka direkt:

https://www.bokadirekt.se/places/rosenmetoden-jarna-38845

Rosenmetoden bygger på en varsam och lyhörd beröring som kan leda till avspänning på djupet. Vid exempelvis kronisk värk, stressrelaterade åkommor, sömnsvårigheter och nedstämdhet kan Rosenmetoden vara till hjälp. Under och efter Rosenbehandlingen kan det uppstå mer rymd och rörelse både i kropp och känsla, du får mer tillgång till dig själv och det som du kanske upplevt som begränsningar i din kropp och i ditt liv. En rosenbehandling är ett möte, där terapeutens närvaro och händer varsamt möter dig utifrån den öppna frågan: Hur är det att vara du?

Varmt välkommen att höra av dig om du är nyfiken eller har några frågor.

rosenmetodens@gmail.com

Tel. 070 4335035