På Phoenixmottagningen hyr vi i mån av kapacitet ut rum till fristående behandlare. Bokning av tid för behandling sker direkt hos terapeuten i fråga.

Sauli Luoma är Osteopat och kommer till Phoenixmottagningen och ger behandlingar. Han bor i Leksand och frilansar hos oss ungefär varje månad några dagar. Passa på att boka behandling eller få en bedömning av balansen i din kropp och själ.

Se gärna hans hemsida.

Boka via e-post info@osteopatsauliluoma.se eller på telefon 0705 367917.
Tove Bellander är Leg. Sjukgymnast & Dipl. Medicinsk Lymfterapeut och erbjuder bedömning, behandling och konsultation vid olika typer av svullnader i huden, såsom venösa, kardiella och lymfatiska ödem. För närvarande arbetar hon huvudsakligen på Olivia rehabilitering, mottagningen för planerad specialiserad lymfrehabilitering, Danderyd. Åren dessförinnan arbetade hon inom primärvården, på numera nedlagda Tallhöjden rehab i Södertälje.
Tove arbetar enligt KFÖ-konceptet (Kombinerad Fysikalisk Ödemterapi) i vilket bl.a. manuell terapi och kompression är viktiga delar, både som egenbehandling och behandling på mottagningen. Kunskap och patientutbildning är viktiga delar av rehabiliteringen.
Eftersom mottagningen bedrivs helt privat kan kompressionskläder och andra material inte förskrivas subventionerat. Tove kan dock erbjuda mätning och konsultation avseende kompressionskläder, på- och avtagningshjälpmedel m.m.

Boka via e-post: tovebella@gmail.com
Karin Damm Grundin är Auktoriserad helhetsmedicinare och zonterapeut, diplomerad BodySense-terapeut. Hon kommer till Järna en gång i veckan och arbetar även på egen mottagning HÄLSOBALANS, på Gnesta Vårdcentral. En helhetsmedicinskt utbildad terapeut arbetar på ett holistiskt sätt där orsaken till ett problem eller en sjukdom är det viktiga. En noggrann genomgång (anamnes) av hälsan vid första besöket, där sedan en behandlingsmetod väljs i samråd med patienten. Behandlingen kan vara manuell, som t.ex. zonterapi, massage, och olika inkännande och rofyllda behandlingar som också kan medföra levnadsråd och hjälp att hitta andra vägar för att må bra.

Hon kan även mäta och säljer ortopediska inlägg från Podiart, se www.podiart.se.

Frågor kan ställas till e-post: karin.halsobalans@outlook.com